Succesvolle opening!

Onze opening was een groot succes. Vele gasten wisten ons privehuis al te vinden. Wij gaan verder met het afronden van onze website. De informatie over alle Dreamgirls wordt verder verwerkt. Ook zullen binnenkort nieuwe foto’s van onze Dreamgirls gemaakt worden. Tevens zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe sexy en gemotiveerde Dreamgirls in de leeftijd van 21 tot ca. 49 jaar. Mail gerust naar info@privehuisdreamgirls.nl of bel even ons voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding. En wellicht wil je direct een dagje met ons mee draaien?

Voor de heren, u kunt gratis seks bij ons winnen door van uw ervaring met een Dreamgirl, een review/recensie hier https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/noord-brabant, of hier http://forum.kinky.nl/forumdisplay.php?f=28, of hier http://relaxxxboard.com/index.php/board,490.0.html te schrijven. Iedere maand verloten wij 3 gratis sexprijzen onder alle recensieschrijvers van die maand.

Wist u, dat u goedkoop op loopafstand betaald kan parkeren? Of in de straat of 300 m verderop bij het Pastoor Joorenplein of iets terug bij het NS Station van Bergen op Zoom wat op 1 minuut loopafstand ligt direct nabij ons sfeervolle privéhuis.

Komt u ook gezellig spannend relaxen bij Privéhuis Dreamgirls aan de Oude Stationsweg 43? Een gratis drankje staat voor u klaar!