Tot nu dingen de volgende recensieschrijvers mee

Tot nu dingen de volgende recensieschrijvers mee in onze Win Gratis Sex met onze Schrijf je Recensie Aktie voor de maand november:

Marioke198 voor zijn recensie bij onze Esther Heart
wandelaar142 voor zijn recensie bij onze Leila
BinnenWipper voor zijn recensie bij onze Cindy
Juk30 voor zijn recensie bij onze Moniek
Andrick voor zijn recensie bij onze Denise
Jespergeers voor zijn recensie bij onze Denise
pph voor zijn recensie bij onze Estelle
pauluspieter voor zijn recensie bij onze Esther Heart
lon voor zijn recensie bij onze Leila
Jespergeers voor zijn recensie bij onze Loraine
wandelaar142 voor zijn recensie bij onze Denise
Erik Wandelaar voor zijn recensie bij onze Moniek
Queeste013 voor zijn recensie bij onze Coco
jasonn voor zijn recensie bij onze Leila
wandelaar142 voor zijn recensie bij onze Moniek

We hebben de 3 prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies in de maand oktober!

We hebben de 3 prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies in de maand oktober!

1e prijs 1 uur met een Dreamgirl naar keuze: pauluspieter
2e prijs 45 minuten met een Dreamgirl naar keuze: Jespergeers
3e prijs 30 minuten met een Dreamgirl naar keuze: lon

De prijswinnaars hebben inmiddels via de interne mail hun unieke winnaarscode toegestuurd gekregen, met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand oktober bij onze gastvrouw.

Entree

De 1e deur staat open, zodat u direct ons privéhuis binnen stapt, discreet uit zicht van de straat. In het halletje ziet u een 2e voordeur, daar kan u aanbellen en zal onze gastvrouw of gastheer open doen.

We hebben de 3 prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies in de maand september!

We hebben de 3 prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies in de maand september!

1e prijs 1 uur met een Dreamgirl naar keuze: pph
2e prijs 45 minuten met een Dreamgirl naar keuze: sjorsmen1978
3e prijs 30 minuten met een Dreamgirl naar keuze: Joe Carioca

De prijswinnaars hebben inmiddels via de interne mail hun unieke winnaarscode toegestuurd gekregen, met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de maand oktober bij onze gastvrouw.

Weekend gesloten

Beste klant, wij kiezen er nog even voor om het weekend gesloten te zijn in verband met beperkte beschikbaarheid Dreamgirls in het weekend, en wij ook nog in het pand stap voor stap de nodige verbouwingen moeten doen.

Natuurlijk zijn wij van maandag t/m vrijdag van 11.00-23.00 uur voor u ruim geopend.

Succesvolle opening!

Onze opening was een groot succes. Vele gasten wisten ons privehuis al te vinden. Wij gaan verder met het afronden van onze website. De informatie over alle Dreamgirls wordt verder verwerkt. Ook zullen binnenkort nieuwe foto’s van onze Dreamgirls gemaakt worden. Tevens zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe sexy en gemotiveerde Dreamgirls in de leeftijd van 21 tot ca. 49 jaar. Mail gerust naar info@privehuisdreamgirls.nl of bel even ons voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding. En wellicht wil je direct een dagje met ons mee draaien?

Voor de heren, u kunt gratis seks bij ons winnen door van uw ervaring met een Dreamgirl, een review/recensie hier https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/noord-brabant, of hier http://forum.kinky.nl/forumdisplay.php?f=28, of hier http://relaxxxboard.com/index.php/board,490.0.html te schrijven. Iedere maand verloten wij 3 gratis sexprijzen onder alle recensieschrijvers van die maand.

Wist u, dat u goedkoop op loopafstand betaald kan parkeren? Of in de straat of 300 m verderop bij het Pastoor Joorenplein of iets terug bij het NS Station van Bergen op Zoom wat op 1 minuut loopafstand ligt direct nabij ons sfeervolle privéhuis.

Komt u ook gezellig spannend relaxen bij Privéhuis Dreamgirls aan de Oude Stationsweg 43? Een gratis drankje staat voor u klaar!

Woensdag 27 juni gaan wij open!

Lieve heren,

Woensdag 27 juni gaan wij, privéhuis Dreamgirls, open met 4 gerenoveerde sfeervolle kamers en diverse sexy meisjes. Zodra wij foto’s en of info hebben van de sexy dames, dan zullen wij dat zeker hier op onze website plaatsen. Wij hopen u graag te verwelkomen in ons privéhuis!