FAQ

Ja er is nu nog een kleinere SM kamer aanwezig. Aangezien we nog in opbouwfase zitten van ons privéhuis, zal het nog even duren voor we meerdere Meesteressen en of Kinkygirls beschikbaar voor u hebben. Deze verschijnen vanzelf op onze uitgebreide website hier onder de button Dreamdevils. Momenteel zullen Meesteres Alice Miss Wow en Meesteres Kali af en toe aanwezig zijn in ons privéhuis.

Nee hoor, als u dat even per email voor uw komst of bij binnenkomst in ons privéhuis aan de gastvrouw/gastheer doorgeeft dan houden wij er rekening mee. Er zijn altijd Dreamgirls die op een rustige en begripvolle manier met u omgaan.

Nee, u kunt onze Dreamgirls alleen in ons gezellige privéhuis bezoeken, wij bieden geen escortservice aan.

Jazeker, het NS Station ligt op ca. 250 meter van ons privéhuis, dat geldt ook voor het busstation.

Op 250 meter is er een grote betaalde parking aan het Pastoor Joorenplein, tevens kunt u in enkele straten om ons privéhuis betaald parkeren (laag tarief) en 8 minuten lopen op de Nobellaan kunt u gratis parkeren.

Nee de Dreamgirls verstrekken zelf de condooms aan u

Ons privéhuis en erotische kamers worden dagelijks schoongemaakt ook volgens de normen van de GGD

Ja, echter de ontvangstruimte (bar) zit direct achter de ingang, dus als u zeker wilt zijn dat u geen andere gasten tegen wilt komen, geeft u dat dan direct daar na aanbellen bij de deur aan. De gastvrouw/gastheer zal u dan discreet naar een kamer brengen om vervolgens daar de beschikbare Dreamgirls aan u voor te stellen.

Jazeker er zijn voldoende Dreamgirls die dat leuk en spannend vinden om te doen. Het tarief is dan wel x2

Nee, bij ons kunt u pinnen of met cash geld betalen

Bij binnenkomst kunt u van de gastvrouw/gastheer een gratis drankje aangeboden krijgen, dit kan frisdrank, koffie, water of een biertje zijn. Daarnaast verkopen wij meerdere soorten Champagne voor uw date op de erotische kamer.

Helaas niet, onze erotische kamers zijn allemaal bereikbaar met kleine of grotere trappen.

Seks/intiem met condoom, pijpen/Frans met condoom, beffen en tongzoenen (indien de Dreamgirl van uw keuze dat aanbiedt). Andere handelingen kunt u met de Dreamgirl overleggen, zij bepaalt haar eigen prijs daarin en ook of ze de andere extra handelingen wel of niet wil doen. De extra’s kunt u haar op de kamer vooraf de date aan haar betalen.

Nee wij zijn geen club. De 1e deur aan de straatkant staat open, zodat u direct naar binnen kan lopen zodat u niet meer zichtbaar bent vanaf de straat. Binnen ziet u in een halletje een 2e voordeur met bel. Daar kunt u aanbellen, de gastvrouw/gastheer zal vervolgens open doen.

Antwoord: Afspreken kan alleen telefonisch via onze gastvrouw/gastheer. Zij hebben de actuele agenda van onze Dreamgirls op de zaak en kunnen dan direct 1op1 met u schakelen wat wel of niet past in de agenda’s. De e-mail zien wij meerdere keren per week, maar dan zijn wij meestal te laat om op tijd uw vraag te kunnen beantwoorden, tevens hebben wij dan de actuele agenda met afspraken voor de meisjes niet bij de hand.

De bar is nog aanwezig, echter wij werken als een privéhuis, dus geen ge-animeer van meisjes. De beschikbare meisjes stellen zich aan u voor (dat kan in de bar, maar op uw verzoek ook discreet op een kamer), waarna u besluit te blijven of te vertrekken. Indien u een leuk meisje zit om voor te blijven, zal zij u direct meenemen naar de kamer. Uw drankje wat u bij de bar heeft gekregen neemt u dan direct mee naar de kamer.

Load More

 

Staat hierboven uw vraag er niet bij en kunt u antwoord op uw vragen ook niet elders op onze website vinden? Mailt u dan gerust naar info@privehuisdreamgirls.nl. Wij zullen uw mail binnen 48 uur beantwoorden.