Werkwijze

Beste gast,

Wij zijn een privéhuis/ sexclub,  bij binnenkomst betaalt u geen entree. De 1e deur staat open, zodat u direct naar binnen stapt, discreet uit zicht van de straat. In het halletje ziet u een 2e voordeur, daar kan u aanbellen en zal onze gastvrouw of gastheer open doen. U komt dan in ons gezellige barruimte  waar u wordt voorgesteld aan de beschikbare sexy meisjes. U kan dan eventueel met een dame uw eventuele wensen bespreken, en daarna aan de gastvrouw of gastheer aangeven of u wilt blijven met één van onze sexy Dreamgirls.

U betaalt vervolgens via contante of pinbetaling bij de gastvrouw het standaardtarief (zie ook de tarieven elders hier op onze website) voor de gekozen tijd die u met de Dreamgirl wil doorbrengen. Eventuele extra diensten van de Dreamgirl kan u haar vooraf uw erotische date aan haar zelf betalen (contant). Onze standaard tarieven zijn gebaseerd op veilige seks (intiem en pijpen met condoom), strelen, beffen, erotische massage en eventueel tongzoenen als de Dreamgirl in kwestie u dat aanbiedt. Andere diensten kan de Dreamgirl met u bespreken voor extra geld, maar natuurlijk bepaalt zij zelf wat zij wel of niet wil doen. Wij laten onze Dreamgirls daar vrij in.

De door u gekozen Dreamgirl neemt u vervolgens mee naar één van onze sfeervolle schone kamers. Bij ons bestaat de mogelijkheid een fles bubbels te bestellen voor op de kamer. Indien er geen Dreamgirl van uw smaak bij zit, kunt u eventueel even wachten op een vrij komende Dreamgirl. De gastvrouw/gastheer kan dat aangeven. U bent natuurlijk altijd vrij om zonder wanklank van ons, ons privéhuis/ sexclub te verlaten, dan zien wij u graag een andere keer terug.

Afspreken met een Dreamgirl in ons privéhuis/ sexclub kan alleen telefonisch via de gastvrouw/gastheer. Zij beheren de actuele agenda’s van de Dreamgirls en kunnen zo 1 op 1 met u schakelen wat wel of niet mogelijk is. Onze e-mail kunnen wij niet continue volgen, waardoor wij te laat vragen of reserveringen van u zien, en of op u kunnen reageren.

Ps. Wij laten geen groepen toe.  Onze Dreamgirls zijn vrij om een gast te weigeren, en wij zullen ook gasten onder invloed van alcohol of drugs bij de deur weigeren.

Wij wensen u veel plezier toe in ons gezellige privéhuis / sexclub