Welkom

De sexy Dreamgirls heten u van harte welkom voor een spannende erotische tijd hier aan de Oude Stationsweg 43 te Bergen op Zoom.

6 dagen in de week genieten van diverse Dreamgirls in de leeftijd vanaf 21  jaar. Elke Dreamgirl heeft haar eigen erotische specialiteit, er is dus voor iedere man een spannend gezelschap aanwezig.

Wij bieden u geen escort aan. Wel spannende seks in een sfeervolle ambiance tegen  schappelijke prijzen. Dit alles op een schone veilige en legale vergunde locatie.

Een impressie van ons privéhuis/ sexclub vind u hier op onze uitgebreide website.

Vandaag vrijdag  14 juni zijn de volgende Dreamgirls verdeeld over de dag aanwezig:

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

De dames zijn zelfstandig en bepalen zelf hun eigen werktijden en/of kunnen ziek zijn of zich afmelden. U kunt telefonisch altijd de laatste informatie van de gastvrouw ontvangen over hun aanwezigheid, ook i.v.m. drukte kunnen dames bezet zijn. Wij zijn niet altijd online om e-mails te lezen of de info te updaten. U kunt ons bellen op 0164-655227 of 06-82881978

Na een warm welkom door een van onze charmante gastvrouwen bij de entree begeleiden wij u naar onze sfeervolle ontvangstruimte waarin u onder het genot van een drankje kennis kan maken met de aanwezige Dreamgirls. Is er geen Dreamgirl van uw keuze aanwezig? Geen probleem, u betaald geen entreegeld en er is geen enkele verplichting. Heeft u wel uw keuze kunnen maken dan rekent u bij de gastvrouw af doormiddel van contante en/of pin (geen creditcard)